Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Illustrator Marloes de Vries komt naar Noord-Sleen!

5 maart 2017 @ 00:00

Atelier Marion Mencke in Noord-Sleen biedt samen met Marloes De Vries (www.marloesdevries.com) uit Rotterdam  (bekend van o.a. Flow Magazine) een bijzonder leuke workshop aan op zondag 5 maart. Marloes is professioneel illustrator en geeft die dag een workshop  in de ochtend en één in de middag.

 

Tijdens deze workshop gaan we mooie teksten en illustraties maken. Je kiest een tekst uit waar jij blij van wordt, of die iets bijzonders voor jou betekent. We gaan oefenen met lettertypes en hoe je een handgeschreven tekst mooi op papier krijgt. Om die mooie tekst gaan we illustraties maken. Dat kan in de vorm van planten en bloemen, maar ook kleine tekeningen. Hierbij gaan we even flink schetsen, om het vervolgens op mooi, stevig papier te illustreren met verf en potloden. Na afloop ga je met een mooi eigengemaakt werk en veel inspiratie weer naar huis.

Voor deze workshop is ervaring niet vereist. Iedereen kan op zijn eigen manier en tempo aan de slag. Door de kleine groep is er veel ruimte voor begeleiding op maat en krijg je persoonlijke coaching en tips van Marloes en Marion

De locatie: Atelier Marion Mencke, Kampakkers 12, 7846AK in Noord-Sleen

Het atelier van Marion is een fijne, lichte ruimte met uitzicht op de tuin. Cursisten ervaren dit als een inspirerende ruimte waar heerlijk gewerkt kan worden. Tijdens deze inspirerende, maar toch ontspannende  workshop zal er koffie/thee en lekkernij aangeboden worden.

Datum: zondag 5 maart.

Tijd  keuze uit: 9.30- 12.30 of  14.00- 17.00 uur.

Kosten: €85.- inclusief materiaal, koffie/thee/lekkernij.

Wil jij ook deelnemen aan deze speciale eenmalige workshop, reageer dan snel want er is al veel belangstelling. Er is plek voor 10/12 deelnemers per workshop!

 Meld je aan door een  mail te sturen naar info@amm.wieswies.nl

Vermeld je naam, mailadres en telefoon en je voorkeur voor de ochtend- of de middagworkshop. Je ontvangt van mij dan een inschrijfformulier en betalingsgegevens. Na overmaking is je deelname definitief. Heb je nog vragen? Bel me op 06-22539607

Gegevens

Datum:
5 maart 2017
Tijd:
00:00

Geef een reactie